Full Body Massage Men

Respectvolle aanraking Tantra Massage

De massages die ik geef zijn een mix van oosterse en westerse massage vormen gecombineerd met Tantra massagetechnieken die bijdragen aan jouw totale ontspanning.

De speciale Tantra massage voor mannen  kan bijdragen aan een stuk ontspanning, loslating en het vrijkomen van emoties en levensenergie. Het gehele lichaam zal worden gemasseerd.

Ik begin aan de achterkant van je lichaam en daarna is de voorkant aan de beurt. Speciale aandacht zal worden besteedt  aan het sacrum en de billen en dan het gebied van de bekkenbodemspieren waar je anus, perineum en geslachtsorganen liggen. Ben je voldoende ontspannen dan is er ruimte om je anus te masseren en vervolgens je prostaat te stimuleren. Ook de lingham (penis) zal met een respectvolle aanraking worden gemasseerd.

Erogene zones  kunnen worden geprikkeld maar het blijft een massage, maar hierin bestaat de ruimte om jezelf te mogen zijn op een respectvolle manier.

De massages worden in een sfeervolle verwarmde ruimte en met verwarmde neutrale olie uitgevoerd.

 

Boek nu jouw Full Body Massage online

 

Er bestaat de mogelijkheid om te douchen voor of na de behandeling. Graag dit even kenbaar maken tijdens het maken van de afspraak!

Wil je nog iets weten ? Stel gerust je vraag via de mail, telefoon, app, of SMS. (Graag met nummerherkenning aan!)