Full Body Massage Men

Respectvolle aanrakingWelkom op de site van Full Body Massage Men

Ben je in Rotterdam op zoek naar een 100 % betrouwbare en discrete mannen massage dan ben je  bij Full Body Massage Men in goede professionele handen. Je kan hier terecht voor een Tantra massage.

  Spanning en verkramping in het gebied waar de bekkenbodemspieren liggen kunnen ontstaan door emotionele stress. Vaak worden deze spieren aangespannen zonder je er bewust van te zijn. Overbelasting van deze spieren door het zitten op een (race)fiets of mountainbike of contactsporten kunnen dan voor vage klachten zorgen.

De doelstelling is om ontspanning te krijgen in dit gebied . Speciale aandacht zal daarom gaan naar je prostaat, perineum en anus want die liggen in dit gebied. Ook de lingham (penis) zal op een respectvolle manier worden aangeraakt.

Iedere man vanaf 18 jaar en ouder is hier welkom voor een mannen massage los van geaardheid,geloof en etnische achtergrond.

Je wordt hartelijk ontvangen in mijn sfeervolle salon  waar niet alleen met respect voor elk lichaam gemasseerd wordt maar ook met discretie omgegaan wordt met de persoonlijke dingen die hier aan mij worden gedeeld.

Ik hoop een stukje bij te kunnen dragen aan jouw Well Being !


Boek nu jouw massage online


 

  

Leuk vinden