Full Body Massage Men

Respectvolle aanrakingAlgemene Voorwaarden                         

Om al de massages en eventuele andere behandelingen die je bij Full Body Massage Men  ondergaat soepel te laten verlopen hanteer ik een aantal  voorwaarden. Als u een afspraak maakt, dan ga ik ervan uit dat u deze voorwaarden gelezen hebt, en hiermee akkoord gaat.

1. De massages  en eventuele andere behandelingen die je bij Full Body Massage Men ondergaat zijn niet bedoeld om medische condities (zoals ziekte of chronische klachten) te diagnosticeren en/of te behandelen

2. . Ben je onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, of gebruik je medicijnen dan is het verstandig met je arts te overleggen of je gemasseerd mag worden

3. In bepaalde gevallen kan ik besluiten om af te zien van een bepaalde behandeling en u doorverwijzen naar een arts / specialist.

4. Het verzwijgen van aandoeningen met de eventuele daarbij komende gevolgen zijn de verantwoordelijkheid van de cliënt. Full Body Massage Men is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventuele schade en / of letsel.

5.  Bij het maken van een afspraak wordt altijd je E-mailadres, adres en telefoonnummer gevraagd  ten behoeve van mijn administratie. Bovendien worden alle persoonlijke en medische gegevens niet met derden gedeeld tenzij met uw schriftelijke toestemming. Er mag dan indien overleg worden met een evt. behandelend arts / specialist. Ik heb een geheimhoudingsplicht.

6. Eventueel medicijngebruik of behandeling van een arts of specialist of een andere vorm van therapie, dient u vooraf aan mij mee te delen. Misschien is een aanpassing van een behandeling dan noodzakelijk. Full Body Massage Men is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel tijdens en/of na de behandeling als gevolg van het verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

7. Bij de volgende contra- indicaties kan er niet gemasseerd worden:

  • Slechte      algehele gezondheid
  • Hartklachten
  • Infectieziekten      (o.a. griep)
  • Koorts
  • Besmettelijke      huidziekten
  • Trombose
  • Zware      oververmoeidheid
  • Ernstige      rugpijn
  • Kanker

    Raadpleeg bij twijfel altijd uw (huis) arts/ specialist.

8. Full Body Massage Men is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen.

9. Gemaakte afspraken kunnen 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden aan u door berekend.

10. Mobiele telefoons dienen op stil/ uitgezet te worden.

11. N.B. indien u allergisch bent voor katten, dient u daar zelf de benodigde maatregelen voor te nemen.

12. Ethiek en hygiëne zijn bij mij vanzelfsprekend, ik verwacht dit ook van mijn cliënten.

13. De massages zijn geschikt voor alle mannen vanaf 18 jaar en ouder.

14. Betaling geschiedt contant of per pin.

 

0803